product
5717Kerion Dekor Branche Mer blå/grå 20x20cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/marockanskt-kakel/kerion-dekor-branche-mer-blagra-20x20cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/gra-20x20cm-Stonefactory.pngInStock865SEK/inomhus/klinker-golvplattor/monstrat-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/marockanskt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/marockanskt-klinkerKerion är en serie klinker med marockanska influenser. Plattorna är frostsäkra och det går bra att lägga golvvärme under plattorna. Ytan är helt underhållsfri och behöver inte impregneras. Ytan är slät och lättskött. Dessa plattor kan läggas både på vägg eller golv och går att montera lägga både utomhus och inomhus. <p>Storlek: 20x20</p> <p>Tjocklek: 10mm</p> <p>Antal/m2: 25 st</p> <p>St/förp: 25 st</p> <p>Känsla: Naturligt Marrocko</p> <p>Passar i badrum: Ja</p> <p>Passar i kök: Ja</p> <p>Passar utomhus: Ja</p> <p>Frosttålig: Ja <p>Tål golvvärme: Ja <p>OBS! Beställningsvara 3-4 veckors leverans och fri frakt hela Sverige.</p>865
Kerion Dekor Branche Mer blå/grå 20x20cm

Kerion Dekor Branche Mer blå/grå 20x20cm

konradssons
Beställningsvara 3-4 veckors leveranstid.
865 SEK / m2

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: 4839

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Kerion är en serie klinker med marockanska influenser. Plattorna är frostsäkra och det går bra att lägga golvvärme under plattorna. Ytan är helt underhållsfri och behöver inte impregneras. Ytan är slät och lättskött. Dessa plattor kan läggas både på vägg eller golv och går att montera lägga både utomhus och inomhus.

Storlek: 20x20

Tjocklek: 10mm

Antal/m2: 25 st

St/förp: 25 st

Känsla: Naturligt Marrocko

Passar i badrum: Ja

Passar i kök: Ja

Passar utomhus: Ja

Frosttålig: Ja

Tål golvvärme: Ja

OBS! Beställningsvara 3-4 veckors leverans och fri frakt hela Sverige.

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop