product
5369Lhådös Royal Marble Grey Saint Laurent 15x15cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/marmorliknande-kakel/lhados-royal-marble-grey-saint-laurent-15x15?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Royal-Marble-Grey-St-Laurent-Inspirationsbild-Stonefactory.jpgInStock947SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/marmorliknande-kakelRoyal Marble är senaste nyheten från Lhådös Kakel. Stilrena och underhållsfria plattor i granitkeramik med imitation av den italienska marmorn Grey Saint Laurent. Passar dig som tycker om marmorutseende men inte vill eller kan ha äkta natursten. 1263
Lhådös Royal Marble Grey Saint Laurent 15x15cm
Lhådös Royal Marble Grey Saint Laurent 15x15cm

Lhådös Royal Marble Grey Saint Laurent 15x15cm

lhados
947 SEK / m2
1263 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: ABCT

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Royal Marble är senaste nyheten från Lhådös Kakel. Stilrena och underhållsfria plattor i granitkeramik med imitation av den italienska marmorn Grey Saint Laurent. Passar dig som tycker om marmorutseende men inte vill eller kan ha äkta natursten.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Storlek i cm15x15
YtaBlank
FärgMarmorerad Grå
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop