product
5472Konradssons Marmi Cararra Naturale matt Rect 29,5x29,5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/marmorliknande-kakel/konradssons-marmi-cararra-naturale-matt-rect-295x295-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Marmi-miljobild.jpgInStock945SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/marmorliknande-kakelMarmi är en naturtrogen granitkeramik i Carraramarmor. Kombinera fördelen hos granitkeramik med en underhållsfri platta platta och naturstenens vackra utseende. Passar utmärkt för dig som varken kan eller har lust att underhålla natursten. Denna granitkeramik är frosttålig och passar bra på värmegolv. Serien Marmi finns även i blankt. 945
Konradssons Marmi Cararra Naturale matt Rect 29,5x29,5 cm
Konradssons Marmi Cararra Naturale matt Rect 29,5x29,5 cm

Konradssons Marmi Cararra Naturale matt Rect 29,5x29,5 cm

Konradssons
945 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7026

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Marmi är en naturtrogen granitkeramik i Carraramarmor. Kombinera fördelen hos granitkeramik med en underhållsfri platta platta och naturstenens vackra utseende. Passar utmärkt för dig som varken kan eller har lust att underhålla natursten. Denna granitkeramik är frosttålig och passar bra på värmegolv. Serien Marmi finns även i blankt.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm30x30
YtaMatt
FärgMarmorinspirerad
Tjocklek i mm9,5
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop