product
5470Konradssons Marmi Cararra Naturale matt Mosaik 5x5 (ark 30x30) cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/marmorliknande-kakel/konradssons-marmi-cararra-naturale-matt-mosaik-5x5-ark-30x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Marmi-mosaik-5x5.jpgInStock2473SEK/inomhus/mosaik/mixad-mosaik/inomhus/mosaik/marmormosaik/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/marmorliknande-kakelMarmi är en naturtrogen granitkeramik med utseende av Carraramarmor. Kombinera fördelen hos granitkeramik med en underhållsfri platta platta och naturstenens vackra utseende. Passar utmärkt för dig som varken kan eller har lust att underhålla natursten. Denna granitkeramik är frosttålig och passar bra på värmegolv. Serien Marmi finns även i blankt. 2473
Konradssons Marmi Cararra Naturale matt Mosaik 5x5 (ark 30x30) cm
Konradssons Marmi Cararra Naturale matt Mosaik 5x5 (ark 30x30) cm

Konradssons Marmi Cararra Naturale matt Mosaik 5x5 (ark 30x30) cm

konradssons
2473 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7029

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Marmi är en naturtrogen granitkeramik med utseende av Carraramarmor. Kombinera fördelen hos granitkeramik med en underhållsfri platta platta och naturstenens vackra utseende. Passar utmärkt för dig som varken kan eller har lust att underhålla natursten. Denna granitkeramik är frosttålig och passar bra på värmegolv. Serien Marmi finns även i blankt.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm5x5 (ark 30x30)
YtaMatt
FärgMarmorinspirerad Vit
Tjocklek i mm9,5
MaterialMosaik
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop