product
5503Konradssons MARMI CARARRA LEVIGATO Blank HEXAGON RECT (ark26,7x29,3cm)https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/marmorliknande-kakel/konradssons-marmi-cararra-levigato-blank-hexagon-rect-ark267x293cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-MARMI-CARARRA-LEVIGATO-Blank-HEXAGON-RECT-(ark26-7x29-3cm).jpgInStock4609SEK/inomhus/mosaik/mixad-mosaik/inomhus/mosaik/marmormosaik/inomhus/klinker-golvplattor/hexagon-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/marmorliknande-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/hexagonalt-kakelEn otroligt snygg nyhet som verkligen sticker ut. Marmi är en naturtrogen granitkeramik med utseende av Carraramarmor. Kombinera fördelen hos granitkeramik med en underhållsfri platta platta och naturstenens vackra utseende med inspiration från den Italienska Carraramarmorn. Med en granitkeramik får ni även ett utseende som inte varierar mellan olika naturstenblock. Den enhetliga och ljusa nyansen på granitkeramiken passar vår Skandinaviska arkitektur med diskreta vener. Plattan är dessutom helt underhållsfri. Denna granitkeramik är frosttålig och passar utmärkt med golvärme. Serien Marmi finns även i matt, den upplevs som något ljusare och lite lugnare i sina vener. 4609
Konradssons MARMI CARARRA LEVIGATO Blank HEXAGON RECT (ark26,7x29,3cm)

Konradssons MARMI CARARRA LEVIGATO Blank HEXAGON RECT (ark26,7x29,3cm)

konradssons
4609 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7013

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En otroligt snygg nyhet som verkligen sticker ut. Marmi är en naturtrogen granitkeramik med utseende av Carraramarmor. Kombinera fördelen hos granitkeramik med en underhållsfri platta platta och naturstenens vackra utseende med inspiration från den Italienska Carraramarmorn. Med en granitkeramik får ni även ett utseende som inte varierar mellan olika naturstenblock. Den enhetliga och ljusa nyansen på granitkeramiken passar vår Skandinaviska arkitektur med diskreta vener. Plattan är dessutom helt underhållsfri. Denna granitkeramik är frosttålig och passar utmärkt med golvärme. Serien Marmi finns även i matt, den upplevs som något ljusare och lite lugnare i sina vener.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cmHexgon Ark 26,7x29,3
YtaBlank
FärgMarmorinspirerad Vit
Tjocklek i mm9,5
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop