product
5196Lhådös Track Natural 19,2X119 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/lhados-track-natural-192x119-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Track-Natural-hos-ny-Stonefactory-.jpgInStock802SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/trakakel/inomhus/klinker-golvplattor/traklinker/inomhusHar du någonsin hört om träliknande klinker eller kakelplattor? Nu har Lhådös äntligen lanserat sin revolutionerade nyhet som kommer förändra kakel och klinker världen för alltid. Track Natural är en vacker träinspirerad platta från Lhådös som passar i både badrum och kök. Lhådös Track naturliga elegans gör att plattan gör sig bra i både moderna och lantliga hem. Det som gör denna platta otroligt elegant är att plattan ser ut som en träskiva. 1069
Lhådös Track Natural 19,2X119 cm

Lhådös Track Natural 19,2X119 cm

lhados
802 SEK / m2
1069 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 68300

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Har du någonsin hört om träliknande klinker eller kakelplattor? Nu har Lhådös äntligen lanserat sin revolutionerade nyhet som kommer förändra kakel och klinker världen för alltid. Track Natural är en vacker träinspirerad platta från Lhådös som passar i både badrum och kök. Lhådös Track naturliga elegans gör att plattan gör sig bra i både moderna och lantliga hem. Det som gör denna platta otroligt elegant är att plattan ser ut som en träskiva.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Storlek i cm19,2x119
YtaMatt
FärgTräinspirerad Brun
Tjocklek i mm10
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop