product
762Lhådös Kakel Velvet Brun 25x50 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/lhados-kakel-velvet-brun-25x50-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Kakel---Velvet---Brun-25x50_1344.pngInStock1219SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/brunt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x50-cm/inomhus/vaggtegel/inomhus<p><strong>Produkbeskrivning:</strong> Lhådös Kakel har tagit fram ett väggtegel med en snygg orientalisk look vid namn Velvet. Väggteglet är oregelbundet och därför passar det utmärkt i rum där man vill ha lite mindre ”perfektion” och mera liv. Vissa av fragmenten i teglet har ungefär som tydliga ”stygn” som ger den här orientaliska känslan. Velvet gör sig alltså bäst i ett rum som är mer orientaliskt inriktat. <br /> <strong>Yta:</strong> Matt <br /> <strong>Skiftar i nyans:</strong> Ja <br /> <strong>Laserskuren:</strong> Nej <br /> <strong>Frostsäker:</strong> Nej <br /> <strong>Passar i kök:</strong> Ja <br /> <strong>Passar i badrum:</strong> Nej <br /> <strong>Golvmaterial:</strong> Nej <br /> <strong>Väggmaterial:</strong> Ja <br /> <strong>Beräknat spill:</strong> 5-10% <br /> <strong>Går att köpa per m<sup>2</sup>:</strong> Ja <br /> <strong>Leverans:</strong> Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar. <br /> <a href="http://www.lhadoskakel.se/" target="_blank">Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.</a></p>1625
Lhådös Kakel Velvet Brun 25x50 cm
Lhådös Kakel Velvet Brun 25x50 cm

Lhådös Kakel Velvet Brun 25x50 cm

lhados


Velvet är ett väggtegel med orientalisk look. Den har en matt yta och har tydliga ”stygn” i vissa fragment.Välj antal m2 ni vill beställa i rutan nedan.

1219 SEK / m2
1625 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 25503

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Produkbeskrivning: Lhådös Kakel har tagit fram ett väggtegel med en snygg orientalisk look vid namn Velvet. Väggteglet är oregelbundet och därför passar det utmärkt i rum där man vill ha lite mindre ”perfektion” och mera liv. Vissa av fragmenten i teglet har ungefär som tydliga ”stygn” som ger den här orientaliska känslan. Velvet gör sig alltså bäst i ett rum som är mer orientaliskt inriktat.
Yta: Matt
Skiftar i nyans: Ja
Laserskuren: Nej
Frostsäker: Nej
Passar i kök: Ja
Passar i badrum: Nej
Golvmaterial: Nej
Väggmaterial: Ja
Beräknat spill: 5-10%
Går att köpa per m2: Ja
Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.
Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop