product
932Lhådös Kakel Portugal Dekor 20x20x1 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/lhados-kakel-portugal-dekor-20x20x1-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Kakel---Portugal---Dekor-20x20_1572.jpgInStock1208SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/monstrat-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhusPortugal är ett kökskakel från Lhådös Kakel som inspirerats av Portugisiska kök. Detta mönstrade kökskakel får vilket kök som helst att se snyggt ut. Dekoren har en väldigt lantlig känsla till sig. Kaklet fungerar även fint att ha på väggen i duschen eller övrigt område i badrummet. Summerat så är detta ett kakel för dig som vill ha en snygg och lantlig känsla i ditt kök. <strong>Yta:</strong> Blank <strong>Skiftar i nyans:</strong> Ja <strong>Laserskuren:</strong> Nej <strong>Frostsäker:</strong> Nej <strong>Passar i kök:</strong> Ja <strong>Passar i badrum:</strong> Ja <strong>Golvmaterial:</strong> Nej <strong>Väggmaterial:</strong> Främst kökskakel men fungerar även utmärkt i duschen. <strong>Beräknat spill:</strong> 5-10% <strong>Leverans:</strong> Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar. 1610
Lhådös Kakel Portugal Dekor 20x20x1 cm
Lhådös Kakel Portugal Dekor 20x20x1 cm
Lhådös Kakel Portugal Dekor 20x20x1 cm
Lhådös Kakel Portugal Dekor 20x20x1 cm

Lhådös Kakel Portugal Dekor 20x20x1 cm

lhados
Ett kökskakel vid namn Portugal som ger ditt kök en lantlig känsla med snygga dekorer.
Välj antal m2 ni vill beställa i rutan nedan.
1208 SEK / m2
1610 SEK / m2

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: 3170L

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Portugal är ett kökskakel från Lhådös Kakel som inspirerats av Portugisiska kök. Detta mönstrade kökskakel får vilket kök som helst att se snyggt ut. Dekoren har en väldigt lantlig känsla till sig. Kaklet fungerar även fint att ha på väggen i duschen eller övrigt område i badrummet. Summerat så är detta ett kakel för dig som vill ha en snygg och lantlig känsla i ditt kök.
Yta: Blank Skiftar i nyans: Ja Laserskuren: Nej Frostsäker: Nej Passar i kök: Ja Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Nej Väggmaterial: Främst kökskakel men fungerar även utmärkt i duschen. Beräknat spill: 5-10% Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop