• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
655Lhådös Kakel Oceano Svart Glasmosaik 2x2 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/lhados-kakel-oceano-svart-glasmosaik-2x2-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Kakel---Oceano---Nero_1062.jpgInStock772SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/mosaik/inomhus/kakel-vaggplattor/svart-kakel/inomhus/mosaik/svart-mosaik/inomhus<p>En vackert skiftande mosaik i från serien Oceano är inspirerad av havets variationer och skiftande färger. Mosaiken finns i flera olika nyanser och kombineras med fördel tillsammans med kakel eller varför inte som en fondvägg i badrumt. Mosaik är ett effektfullt sätt att skapa personliga och inspirerande miljöer och Oceano serien från Lhådös Kakel  till rätt pris.</p> <p>Mått: 2x2 cm</p> <p>Finish: Blank</p> <p>Passar i badrum: Ja</p> <p>Golvmaterial: I badrum</p> <p>Väggmaterial: Ja</p> <p>Beräknat spill: 5%</p> <p>Går att köpa per m²: Ja</p> <p>Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.</p>1030
-25%

Lhådös Kakel Oceano Svart Glasmosaik 2x2 cm

Oceano är en väldigt spännande och snyggt glasmosaik från Lhådös Kakel som finns i ett brett urval av färger och bäst av allt till ett mycket attraktivt pris.


Välj antal kvm som du vill beställa i rutan nedan.

lhados
772 SEK / m2
1030 SEK / m2

Artikelnummer: 5330

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory