product
655Lhådös Kakel Oceano Svart Glasmosaik 2x2 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/lhados-kakel-oceano-svart-glasmosaik-2x2-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Kakel---Oceano---Nero_1062.jpgInStock802SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/mosaik/inomhus/kakel-vaggplattor/svart-kakel/inomhus/mosaik/svart-mosaik/inomhus<p>En vackert skiftande mosaik i från serien Oceano är inspirerad av havets variationer och skiftande färger. Mosaiken finns i flera olika nyanser och kombineras med fördel tillsammans med kakel eller varför inte som en fondvägg i badrumt. Mosaik är ett effektfullt sätt att skapa personliga och inspirerande miljöer och Oceano serien från Lhådös Kakel  till rätt pris.</p> <p>Mått: 2x2 cm</p> <p>Finish: Blank</p> <p>Passar i badrum: Ja</p> <p>Golvmaterial: I badrum</p> <p>Väggmaterial: Ja</p> <p>Beräknat spill: 5%</p> <p>Går att köpa per m²: Ja</p> <p>Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.</p>1069
Lhådös Kakel Oceano Svart Glasmosaik 2x2 cm
Lhådös Kakel Oceano Svart Glasmosaik 2x2 cm

Lhådös Kakel Oceano Svart Glasmosaik 2x2 cm

lhados
Oceano är en väldigt spännande och snyggt glasmosaik från Lhådös Kakel som finns i ett brett urval av färger och bäst av allt till ett mycket attraktivt pris.


Välj antal kvm som du vill beställa i rutan nedan.

802 SEK / m2
1069 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5330

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En vackert skiftande mosaik i från serien Oceano är inspirerad av havets variationer och skiftande färger. Mosaiken finns i flera olika nyanser och kombineras med fördel tillsammans med kakel eller varför inte som en fondvägg i badrumt. Mosaik är ett effektfullt sätt att skapa personliga och inspirerande miljöer och Oceano serien från Lhådös Kakel  till rätt pris.


Mått: 2x2 cm

Finish: Blank

Passar i badrum: Ja

Golvmaterial: I badrum

Väggmaterial: Ja

Beräknat spill: 5%

Går att köpa per m²: Ja

Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop