product
4259Konradssons vit fasad blank 20X30 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-vit-fasad-blank-20x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-vit-fasad-blank_6960.jpgInStock260SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blankt/inomhus/kakel-vaggplattor/klassiskt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/fasade-kakelplattor<p>En klassisk vit fasad kakelplatta i storleken 20x30 cm. En prisvärd platta för er som är ute efter en blank vit kakelplatta. <strong> 260
Konradssons vit fasad blank 20X30 cm

Konradssons vit fasad blank 20X30 cm

konradssons
Ett fasat vitt kakel från Konradssons i vit nyans och i blankt utförande. En prisvärd platta med fasade kanter. Läggs med fördel i som ett badrumskakel eller ett kökskakel.

Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.
260 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5199

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En klassisk vit fasad kakelplatta i storleken 20x30 cm. En prisvärd platta för er som är ute efter en blank vit kakelplatta. 


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm20x30, fasat kakel
YtaBlank
FärgVit
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop