• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4260Konradssons Travertini beige rect: Polerad 30X60https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-travertini-beige-rect-polerad-30x60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Inspirationsbild-Travertini_6961.jpgInStock1210SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/beige-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/rakskuret-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blanktSerien Travertin från Konradssons är en modern klinker. Serien passar utmärkt i badrum. Snygg granitkeramikplatta som med fördel läggs liggandes som en badrumsvägg eller liknande. Denna travertini har ett snyggt och framhävande liv som verkligen ger liv till badrummet. Fördelen med att lägga en granitkeramik istället för en travertinsten är att granitkeramiken är överlägsen gällande reptålighet, absorbtion av vatten och fläckar. Denna Travertini är helt underhållsfri och ändrar varken struktur eller yta med tiden någon som annars kan vara ett problem i badrum gällande travertinsten. Plattan finns i formatet 30x60 cm och kan läggas både som en golvplatta eller som en väggplatta. 1210

Konradssons Travertini beige rect: Polerad 30X60

Serien Travertin från Konradssons är ett vacker beige platta med en polerad yta. Denna platta passar utmärkt i badrum och ger en härlig hotell känsla. Plattan passar perfekt för dig som vill ge ditt badrum en modern touch.
1210 SEK / m2

Artikelnummer: 6666

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory