• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4548Konradssons Tivoli htv 9 beige 10X10 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-tivoli-htv-9-beige-10x10-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Inspirationsbild-tivoli_7272.jpgInStock815SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/beige-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattKonradssons Tivoli htv 9 beige 10X10 cm är en snygg platta som har en mörkbeige färg. Plattan kan läggas på golv och vägg. 815

Konradssons Tivoli htv 9 beige 10X10 cm

Serien Tivoli från Konradssons är en häftig, modern serie. Plattorna har ljusa och beiga nyanser och serien är inspirerad av olika typer av bergsten. Plattorna passar bra i både badrum och kök.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.

konradssons
815 SEK / m2

Artikelnummer: 8014

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop