product
4311Konradssons Stoneworld night 30X60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-stoneworld-night-30x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Stoneworld-night-30X60-cm_7020.jpgInStock599SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/matt/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-skifferStoneworld serien- en traditionell serie inspirerad av sten. Passar perfekt i badrummet eller köket. Plattorna läggs bra på golv och vägg. 705
Konradssons Stoneworld night 30X60 cm

Konradssons Stoneworld night 30X60 cm

Stoneworld serien från Konradssons är ett traditionell klinkers inspirerat av sten. Plattorna kommer i ljusgrått, mörkgrått och svart och har en väldigt jämn och matt yta. Serien passar utmärkt till badrummet eller köket.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
599 SEK / m2
705 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 6548

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Stoneworld serien- en traditionell serie inspirerad av sten. Passar perfekt i badrummet eller köket. Plattorna läggs bra på golv och vägg.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm30x60
YtaMatt
FärgSvart
Tjocklek i mm10
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop