• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4307Konradssons Stoneworld ice 30X60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-stoneworld-ice-30x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Stoneworld-ice-30X60-cm_7016.jpgInStock804SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattStoneworld serien- en traditionell serie inspirerad av sten. Passar perfekt i badrummet eller köket. Plattorna läggs bra på golv och vägg. 804

Konradssons Stoneworld ice 30X60 cm

Stoneworld serien från Konradssons är ett traditionell klinkers inspirerat av sten. Plattorna kommer i ljusgrått, mörkgrått och svart och har en väldigt jämn och matt yta. Serien passar utmärkt till badrummet eller köket.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
804 SEK / m2

Artikelnummer: 6552

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory