product
4307Konradssons Stoneworld ice 30X60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-stoneworld-ice-30x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Stoneworld-ice-30X60-cm_7016.jpgInStock759SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattStoneworld serien- en traditionell serie inspirerad av sten. Passar perfekt i badrummet eller köket. Plattorna läggs bra på golv och vägg. 759
Konradssons Stoneworld ice 30X60 cm

Konradssons Stoneworld ice 30X60 cm

Stoneworld serien från Konradssons är ett traditionell klinkers inspirerat av sten. Plattorna kommer i ljusgrått, mörkgrått och svart och har en väldigt jämn och matt yta. Serien passar utmärkt till badrummet eller köket.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
759 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 6552

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Stoneworld serien- en traditionell serie inspirerad av sten. Passar perfekt i badrummet eller köket. Plattorna läggs bra på golv och vägg.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm30x60
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm10
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop