• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
3966Konradssons Start concrete grå 26x60,5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-start-concrete-gra-26x605-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Inspirations-bild-4-Konradssons-Kakel-serie-Start-_6555.jpgInStock972SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/matt/inomhus/klinker-golvplattor/betongliknandeKonradssons Start är en serie som passar utmärkt i badrumsmiljöer eller i köket. Plattan läggs bra på vägg. Produktdefinition Mått: 26x60,5 cm Tjocklek: 10 mm Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Nej Väggmaterial: Ja' Yta: Matt Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.1080

Konradssons Start concrete grå 26x60,5 cm

Konradssons Start är en serie med klassisk kakel som ger en väldigt hemtrevlig känsla. Kaklet kommer i ljusa nyanser som passar perfekt i alla rum i huset. Kaklet kan läggas på vägg och och passar bra i moderna och lantliga miljöer.


Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.
Konradssons
972 SEK / m2
1080 SEK / m2
Visa prishistorik

Artikelnummer: 6166

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory