product
3966Konradssons Start concrete grå 26x60,5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-start-concrete-gra-26x605-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Inspirations-bild-4-Konradssons-Kakel-serie-Start-_6555.jpgInStock989SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/matt/inomhus/klinker-golvplattor/betongliknandeKonradssons Start är en serie som passar utmärkt i badrumsmiljöer eller i köket. Plattan läggs bra på vägg. Produktdefinition Mått: 26x60,5 cm Tjocklek: 10 mm Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Nej Väggmaterial: Ja' Yta: Matt Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.989

Konradssons Start concrete grå 26x60,5 cm

Konradssons Start är en serie med klassisk kakel som ger en väldigt hemtrevlig känsla. Kaklet kommer i ljusa nyanser som passar perfekt i alla rum i huset. Kaklet kan läggas på vägg och och passar bra i moderna och lantliga miljöer.


Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.
Konradssons
989 SEK / m2

Artikelnummer: 6166

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop