• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
3977Konradssons Start concrete 3D grå dekor 26x60,5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-start-concrete-3d-gra-dekor-26x605-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-kakel-Start-inspirationsbild-14_6594.jpgInStock1045SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/matt/inomhus/klinker-golvplattor/betongliknandeKonradssons Start är en serie som passar utmärkt i badrumsmiljöer eller i köket. Plattan läggs bra på vägg. Produktdefinition Mått: 26x60,5 cm Tjocklek: 10 mm Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Nej Väggmaterial: Ja Yta: Matt med lite struktur Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.1045

Konradssons Start concrete 3D grå dekor 26x60,5 cm

Konradssons Start är en serie med klassiskt kakel som ger en väldigt hemtrevlig känsla. Kaklet har väldigt fina nyanser och passar perfekt i alla rum i huset. Kaklet kan läggas på vägg och och passar bra i moderna och lantliga miljöer.


Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.
Konradssons
1045 SEK / m2

Artikelnummer: 6173

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop