• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4504Konradssons Rev iron rect 60X120 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-rev-iron-rect-60x120-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Rev-iron_7225.jpgInStock3095SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-60x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattKonradssons Rev iron rect 60X120 cm är en vacker metallfärgad platta. Plattan kan läggas på golv och vägg. Produktdefinition: Mått: 60X120 cm Tjocklek: 10 mm Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Ja Väggmaterial: Ja Yta: Matt Fasning: Rakskuren Frostsäker: Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.</p>3095

Konradssons Rev iron rect 60X120 cm

Rev serien - en modern och unik serie som är perfekt för dig som vill ha ett kakel med "det lilla extra". Plattorna har en levande yta med en häftig textur och är inspirerade av ren metall. Plattorn passar bra i alla rum i huset som i hallen, i badrummet eller i köket.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
konradssons
3095 SEK / m2

Artikelnummer: 5353

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop