• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4497Konradssons Rev copper natural rect 10X10 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-rev-copper-natural-rect-10x10-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Rev-inspirationsbild-1_7218.jpgInStock1799SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/brunt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/rakskuret-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattKonradssons Rev copper natural rect 10X10 cm är en vacker kopparfärgad platta. Plattan kan läggas på golv och vägg. 1999

Konradssons Rev copper natural rect 10X10 cm

Rev serien - en modern och unik serie som är perfekt för dig som vill ha ett kakel med "det lilla extra". Plattorna har en levande yta med en häftig textur och är inspirerade av ren metall. Plattorn passar bra i alla rum i huset som i hallen, i badrummet eller i köket.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
konradssons
1799 SEK / m2
1999 SEK / m2
Visa prishistorik

Artikelnummer: 5346

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory