product
6224Konradssons PA svart 9,7x9,7 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-pa-svart-matt-97x97-cm-6224?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/PABlack1010.jpgInStock590SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/svart-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blankt/inomhus/kakel-vaggplattor/mattSerien PA från Konradssons är en serie om passar utmärkt i kök och badrum. Plattorna läggs bra på väggar och golv. PA är en högfunktionell platta i solida nyanser. Plattorna kommer i klassisk gråskala och kan kombineras för en spännande effekt och personlig prägel i rummet. 590
Konradssons PA svart 9,7x9,7 cm

Konradssons PA svart 9,7x9,7 cm

Flera alternativ

konradssons
590 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5790

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Serien PA från Konradssons är en serie om passar utmärkt i kök och badrum. Plattorna läggs bra på väggar och golv. PA är en högfunktionell platta i solida nyanser. Plattorna kommer i klassisk gråskala och kan kombineras för en spännande effekt och personlig prägel i rummet.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm9,7x9,7
YtaMatt
FärgSvart
Tjocklek i mm6
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop