product
4298Konradssons Omni slate svart 30X60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-omni-slate-svart-30x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Omni-slate-svart-30X60-cm_7004.jpgOutOfStock715SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/svart-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blankt/kampanjer/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-skifferOmni serien från Konradssons är en skifferinspirerad serie som passar perfekt till badrummet eller köket. Plattorna läggs bra på golv och vägg. 715
Konradssons Omni slate svart 30X60 cm

Konradssons Omni slate svart 30X60 cm

Lagerensning. Först till kvarn!

Omni serien från Konradssons är en otroligt vacker serie kakelplattor. Både mosaiken och kakelplattorna har en levande struktur i plattorna. Plattorna är skiffer inspirerade och ger ditt hem en rustik look.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
715 SEK / m2

Produkten har utgått

Artikelnummer: 8252

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Omni serien från Konradssons är en skifferinspirerad serie som passar perfekt till badrummet eller köket. Plattorna läggs bra på golv och vägg.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm30x60
YtaBlank
FärgSvart
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop