product
4297Konradssons Omni slate svart 10X10 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-omni-slate-svart-10x10-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Omni-slate-svart_7003.jpgInStock538SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/svart-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blankt/kampanjerOmni serien från Konradssons är en inspirerad av skiffer som passar perfekt till badrummet, hall eller köket. Plattorna läggs bra på golv och vägg. 1075

Konradssons Omni slate svart 10X10 cm

Lagerrensning. Först till kvarn!

Omni serien från Konradssons är en otroligt vacker serie kakelplattor. Både mosaiken och kakelplattorna har en levande struktur i plattorna. Plattorna är skiffer inspirerade och ger ditt hem en rustik look.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
konradssons
538 SEK / m2
1075 SEK / m2

Artikelnummer: 8255

Enhet: m2

85 st

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop