• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4458Konradssons Nordik brun 15X15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-nordik-brun-15x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Nordik-brun_7177.jpgInStock645SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-15x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/brunt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/matt/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-kalkstenKonradssons Nordik brun 15X15 cm är en platta som kommer i olika färgskiftningar vilket skapar en häftig effekt. Plattan läggs bra på golv och vägg. Detta är ett utmärkt alternativ för dig som vill ha en fin känsla av brun Ölandskalksten men som vill slippa bekymmer med fläckar och repor. Nu finns ett helt underhållsfritt alternativ till kalksten från Öland som ger en underhållsfri yta som ej vittrar eller ändrar sin nyans även efter många år i ett våtrum. Absolut högsta kvalitet av granitkeramik där man har fotograferat ett 40 tal olika plattor vilket gör att varje platta är unik med egna fossiler och mönster. Detta är helt enkelt en oslagbar kombination av ett prisvärt golv med en lyxig känsla som dessutom är helt underhållsfri.1290

Konradssons Nordik brun 15X15 cm

Lagerrensning. Först till kvarn!

Nordik serien - en serie som är perfekt för dig som letar efter ett klassiskt och tidlöst klinkers. Plattorna passar i både kök, badrum och vardagsrum och har en matt men levande struktur. Serien kommer i svart, grå och brun.

Välj antal kvm ni vill beställa ovann.
konradssons
645 SEK / m2
1290 SEK / m2

Artikelnummer: 6142

Enhet: m2

70 st

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop