product
4375Konradssons Natursten travertin gul 10X10 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-natursten-travertin-gul-10x10-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Natursten-travertin-gul_7094.jpgInStock1958SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gult-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/gult-klinker/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattNatursten serien - en serie inspirerad från berggrunden. Plattorna passar bra i kök eller badrum och läggs bra på golv och vägg. Trevertin har öppna porer, vi rekommenderar därför en beige fog för snyggast slutresultat. 1958
Konradssons Natursten travertin gul 10X10 cm

Konradssons Natursten travertin gul 10X10 cm

konradssons
Natursten serien från Konradssons är en serie som är inspirerad av berggrunden och ger en rustik känsla. Plattornas yta har en häftig struktur med en levande yta. Plattorna passar perfekt i kök och badrum.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
1958 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7558

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Natursten serien - en serie inspirerad från berggrunden. Plattorna passar bra i kök eller badrum och läggs bra på golv och vägg. Trevertin har öppna porer, vi rekommenderar därför en beige fog för snyggast slutresultat.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm10x10
YtaMatt
FärgGul
Tjocklek i mm10
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop