• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4385Konradssons Natursten skiffer svart 9,5X9,5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-natursten-skiffer-svart-95x95-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Natursten-skiffer-svart_7104.jpgInStock890SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/svart-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blanktNatursten serien - en serie inspirerad från berggrunden. Konradssons Natursten skiffer svart 9,5X9,5 cm är ett vackert mosaik som har en blank, skimrande yta. Plattorna passar bra i kök eller badrum och läggs bra på golv och vägg. 890

Konradssons Natursten skiffer svart 9,5X9,5 cm

Natursten serien från Konradssons är en serie som är inspirerad av berggrunden och ger en rustik känsla. Plattornas yta har en häftig struktur med en levande yta. Plattorna passar perfekt i kök och badrum.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
konradssons
890 SEK / m2

Artikelnummer: 7420

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory