• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4380Konradssons Natursten antik travertin chiaro 10X10 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-natursten-antik-travertin-chiaro-10x10-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Natursten-antik-travertin-chiaro_7099.jpgInStock1226SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x10-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/brunt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattNatursten serien - en serie inspirerad från berggrunden. Plattorna passar bra i kök eller badrum och läggs bra på golv och vägg. Trevertin har öppna porer, vi rekommenderar därför en beige fog för snyggast slutresultat. 1226

Konradssons Natursten antik travertin chiaro 10X10 cm

Natursten serien från Konradssons är en serie som är inspirerad av berggrunden och ger en rustik känsla. Plattornas yta har en häftig struktur med en levande yta. Plattorna passar perfekt i kök och badrum.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
konradssons
1226 SEK / m2

Artikelnummer: 7582

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop