• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4234Konradssons Nat hnt10 vit 30X60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-nat-hnt10-vit-30x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Nat-hnt-10-30X60-cm_6928.jpgInStock725SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/matt<p>Nat serien från Konradssons kakel har en levande struktur med inslag av vitt, brunt och grått. Serien passar utmärkt i kök och badrum. Plattorna kan läggas på golv och vägg. 725

Konradssons Nat hnt10 vit 30X60 cm

Nat serien från Konradssons är en otrolig vacker serie som kommer i mosaik och klinkers. Plattorna har en levande struktur med inslag av brunt, vitt och grått. Plattorna passar perfekt för dig som vill ha vackra, klassiska golv och väggar.
725 SEK / m2

Artikelnummer: 5544

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop