product
4215Konradssons Meteor grafite lappato rect 60X60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-meteor-grafite-lappato-rect-60x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons--Meteor-grafite-lappato-rect_6912.jpgInStock1694SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-60x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/svart-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/matt<p>Meteor serien från Konradssons är en serie om passar utmärkt i kök och badrum. Plattorna är trendiga och ger ditt hem en exklusiv touch. Plattorna läggs bra på golv och vägg. 1694
Konradssons Meteor grafite lappato rect 60X60 cm

Konradssons Meteor grafite lappato rect 60X60 cm

Konradssons
Meteor serien från Konradssons är en trendig klinkers med levande struktur. Plattorna har en väldigt vacker yta och ger ditt hem en elegant touch. Kaklet passar väldigt bra i köket eller i badrummet.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
1694 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8437

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Meteor serien från Konradssons är en serie om passar utmärkt i kök och badrum. Plattorna är trendiga och ger ditt hem en exklusiv touch. Plattorna läggs bra på golv och vägg.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm60x60
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm10,5
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop