• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4211Konradssons Meteor brown naturale rect 15X15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-meteor-brown-naturale-rect-15x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Meteor-brown-naturale-rect_6910.jpgInStock989SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-15x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/brunt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/matt<p>Meteor serien från Konradssons är en serie som passar utmärkt i kök och badrum. Plattorna är trendiga och ger ditt hem en exklusiv touch. Plattorna läggs bra på golv och vägg. 989

Konradssons Meteor brown naturale rect 15X15 cm

Meteor serien från Konradssons är en trendig klinkers med levande struktur. Plattorna har en väldigt vacker yta och ger ditt hem en elegant touch. Kaklet passar väldigt bra i köket eller i badrummet.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
Konradssons
989 SEK / m2

Artikelnummer: 8603

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop