• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4217Konradssons Meteor bianco naturale 30X60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-meteor-bianco-naturale-30x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-meteor-blanco-naturale-30X60-cm_6913.jpgInStock558SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/matt<p>Meteor serien från Konradssons är en serie om passar utmärkt i kök och badrum. Plattorna är trendiga och ger ditt hem en exklusiv touch. Plattorna läggs bra på golv och vägg. 620

Konradssons Meteor bianco naturale 30X60 cm

Meteor serien från Konradssons är ett trendigt klinkers med levande struktur. Plattorna har en väldigt vacker yta och ger ditt hem en elegant touch. Klinkersen passar väldigt bra i köket eller i badrummet.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
Konradssons
558 SEK / m2
620 SEK / m2
Visa prishistorik

Artikelnummer: 6796

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory