product
3835Konradssons Metalwood Piombo 10x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-metalwood-piombo-10x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Metalwood-gra_6281.jpgInStock1075SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/trakakel/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus<p>Metalwood är en kakelplatta i träkänsla med tydlig struktur i trä och med fina ådror. Plattan är lämplig för både vägg och golv och är dessutom frosttålig, vilket gör den perfekt för användning utomhus. Finns i olika utföranden och storlekar.</p> 1075
Konradssons Metalwood Piombo 10x60 cm
Konradssons Metalwood Piombo 10x60 cm

Konradssons Metalwood Piombo 10x60 cm

konradssons
Metalwood är en kakelplatta i träkänsla med tydlig struktur i trä och med fina ådror. Plattan är lämplig för både vägg och golv och är dessutom frosttålig. Finns i olika utföranden och storlekar.
1075 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4008

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Metalwood är en kakelplatta i träkänsla med tydlig struktur i trä och med fina ådror. Plattan är lämplig för både vägg och golv och är dessutom frosttålig, vilket gör den perfekt för användning utomhus. Finns i olika utföranden och storlekar.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm10x60
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm9,5
MaterialKlinker
PEI-värde4
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop