product
4185Konradssons Metallica zinco titanio lappato 60X60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-metallica-zinco-titanio-lappato-60x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Metallica-zinco-titano-loappato_6885.jpgInStock1530SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-60x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/beige-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattMetallica serien från Konradssons är en serie om passar utmärkt i kök och badrum. Plattorna har en levande struktur som skapar en modern och häftig känsla. Plattorna läggs bra på golv och väggar. 1530

Konradssons Metallica zinco titanio lappato 60X60 cm

Serien Metallica Konradssons är en trendig klinkers som kommer i häftiga metallic färger. Serien är perfekt att lägga i badrummet eller i hallen och ger ditt hem en riktig modern look. Plattorna har en väldigt levande struktur och skiftningarna i färgen gör att plattorna får ett väldigt vacker skimmer.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
konradssons
1530 SEK / m2

Artikelnummer: 4578

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop