• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4181Konradssons Metallica inox lappato 15X15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-metallica-inox-lappato-15x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Metallica-inspirationsbild-1_6881.jpgInStock2294SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-15x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattMetallica serien från Konradssons är en serie om passar utmärkt i kök och badrum. Plattorna har en levande struktur som skapar en modern och häftig känsla. Plattorna läggs bra på golv och väggar. 2549

Konradssons Metallica inox lappato 15X15 cm

Serien Metallica Konradssons är en trendig klinkers som kommer i häftiga metallic färger. Serien är perfekt att lägga i badrummet eller i hallen och ger ditt hem en riktig modern look. Plattorna har en väldigt levande struktur och skiftningarna i färgen gör att plattorna får ett väldigt vacker skimmer.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
2294 SEK / m2
2549 SEK / m2
Visa prishistorik

Artikelnummer: 4569

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory