product
4181Konradssons Metallica inox lappato 15X15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-metallica-inox-lappato-15x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Metallica-inspirationsbild-1_6881.jpgInStock1990SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-15x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattMetallica serien från Konradssons är en serie om passar utmärkt i kök och badrum. Plattorna har en levande struktur som skapar en modern och häftig känsla. Plattorna läggs bra på golv och väggar. 1990
Konradssons Metallica inox lappato 15X15 cm
Konradssons Metallica inox lappato 15X15 cm

Konradssons Metallica inox lappato 15X15 cm

Serien Metallica Konradssons är en trendig klinkers som kommer i häftiga metallic färger. Serien är perfekt att lägga i badrummet eller i hallen och ger ditt hem en riktig modern look. Plattorna har en väldigt levande struktur och skiftningarna i färgen gör att plattorna får ett väldigt vacker skimmer.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
1990 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4569

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Metallica serien från Konradssons är en serie om passar utmärkt i kök och badrum. Plattorna har en levande struktur som skapar en modern och häftig känsla. Plattorna läggs bra på golv och väggar.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm15x15
YtaPolerad
FärgGrå
Tjocklek i mm10
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop