• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
3854Konradssons Madeira Negro Natural 24,8x100 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-madeira-negro-natural-248x100-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/negro_6313.jpgInStock960SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/kakel-vaggplattor/trakakel/inomhus/klinker-golvplattor/traklinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus<p>Madeira är ett träkakel med ett fint träutseende för både golv och vägg men har de fördelaktiga egenskaper från en kakelplatta. En underhållsfriplatta som är enkel att rengöra med en gedigen träkänsla. Plattan är frostålig och kan användas utomhus. Finns i flera färger.</p> 960

Konradssons Madeira Negro Natural 24,8x100 cm

Madeira är ett träkakel med ett fint träutseende för både golv och vägg. Plattan har de fördelaktiga egenskaper som en kakelplatta har. Plattan är frostålig och kan användas utomhus. Finns i flera färger.
konradssons
960 SEK / m2

Artikelnummer: 5635

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop