product
3848Konradssons Madeira Blanco Natural 24,8x100 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-madeira-blanco-natural-248x100-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Madeira-Blanco-Natural-24-8x100-cm-Miljobild-Hos-Stonefactory_se.pngInStock960SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/kakel-vaggplattor/trakakel/inomhus/klinker-golvplattor/traklinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus<p>Madeira är ett träkakel med ett fint träutseende för både golv och vägg men har de fördelaktiga egenskaper från en kakelplatta. En underhållsfriplatta som är enkel att rengöra med en gedigen träkänsla. Plattan är frostålig och kan användas utomhus. Finns i flera färger.</p> 960
Konradssons Madeira Blanco Natural 24,8x100 cm
Konradssons Madeira Blanco Natural 24,8x100 cm

Konradssons Madeira Blanco Natural 24,8x100 cm

konradssons
Madeira är ett träkakel med ett fint träutseende för både golv och vägg. Plattan har de fördelaktiga egenskaper som en kakelplatta har. Plattan är frostålig och kan användas utomhus. Finns i flera färger.
960 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5636

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Madeira är ett träkakel med ett fint träutseende för både golv och vägg men har de fördelaktiga egenskaper från en kakelplatta. En underhållsfriplatta som är enkel att rengöra med en gedigen träkänsla. Plattan är frostålig och kan användas utomhus. Finns i flera färger.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm25x100
YtaMatt
FärgTräimitation Vit/Beige
Tjocklek i mm11,7
MaterialKlinker
PEI-värde5
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop