product
3802Konradssons Lavagna Nero svart 30x30https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-lavagna-nero-svart-30x30?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/9950_6223.jpgInStock989SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/svart-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-skiffer<p>Lavagna serien från Konradssons kakel är en snygg platta med struktur som ger väcker liv i plattan. Är frostsäker och passar golv och vägg. Finns i färgerna svart och vit samt i flera storlekar. Lavagna är frosttålig och kan med fördel läggas utomhus.</p> 989
Konradssons Lavagna Nero svart 30x30
Konradssons Lavagna Nero svart 30x30
Konradssons Lavagna Nero svart 30x30
Konradssons Lavagna Nero svart 30x30
Konradssons Lavagna Nero svart 30x30

Konradssons Lavagna Nero svart 30x30

konradssons
Lavagna serien från Konradssons kakel är en snygg platta med struktur som ger väcker liv i plattan. Är frostsäker och passar golv och vägg. Finns i färgerna svart och vit och i flera storlekar.
989 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8304

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Lavagna serien från Konradssons kakel är en snygg platta med struktur som ger väcker liv i plattan. Är frostsäker och passar golv och vägg. Finns i färgerna svart och vit samt i flera storlekar. Lavagna är frosttålig och kan med fördel läggas utomhus.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm30x30
YtaMatt
FärgSvart
Tjocklek i mm9,5
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop