product
3805Konradssons Lavagna Bianca vit 30x60https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-lavagna-bianca-vit-30x60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/9938_6220.jpgInStock799SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus<p>Lavagna serien från Konradssons kakel är en snygg platta med struktur som ger väcker liv i plattan. Är frostsäker och passar golv och vägg. Finns i färgerna svart och vit samt i flera storlekar. Lavagna är frosttålig och kan med fördel läggas utomhus.</p> 799
Konradssons Lavagna Bianca vit 30x60
Konradssons Lavagna Bianca vit 30x60
Konradssons Lavagna Bianca vit 30x60
Konradssons Lavagna Bianca vit 30x60

Konradssons Lavagna Bianca vit 30x60

konradssons
Lavagna serien från Konradssons kakel är en snygg platta med struktur som ger väcker liv i plattan. Är frostsäker och passar golv och vägg. Finns i färgerna svart och vit och i flera storlekar.
799 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9931

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Lavagna serien från Konradssons kakel är en snygg platta med struktur som ger väcker liv i plattan. Är frostsäker och passar golv och vägg. Finns i färgerna svart och vit samt i flera storlekar. Lavagna är frosttålig och kan med fördel läggas utomhus.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm30x60
YtaMatt
FärgVit
Tjocklek i mm9,5
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop