product
3797Konradssons Kyra Morak brun 30x30https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-kyra-morak-brun-30x30?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/kyra-2_6211.jpgInStock759SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/brunt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus<p>Kyra serien från Konradssons kakel är en rustik platta som ger ett vacker och levande miljö. Plattorna finns i flera storlekar och i flera spännande färger. Kyra plattorna är frosttåliga och kan med fördel läggas utomhus.</p> 759

Konradssons Kyra Morak brun 30x30

Kyra serien från Konradssons kakel är en rustik platta som ger ett vacker och levande miljö. Plattorna finns i flera storlekar och i flera spännande färger.

Plattan är utgående. Kontakta oss för aktuellt lagersaldo.
konradssons
759 SEK / m2

Artikelnummer: 8081

Enhet: m2

50 st

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop