product
3797Konradssons Kyra Morak brun 30x30https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-kyra-morak-brun-30x30?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/kyra-2_6211.jpgInStock645SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/brunt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus<p>Kyra serien från Konradssons kakel är en rustik platta som ger ett vacker och levande miljö. Plattorna finns i flera storlekar och i flera spännande färger. Kyra plattorna är frosttåliga och kan med fördel läggas utomhus.</p> 759
Konradssons Kyra Morak brun 30x30
Konradssons Kyra Morak brun 30x30
Konradssons Kyra Morak brun 30x30

Konradssons Kyra Morak brun 30x30

konradssons
Kyra serien från Konradssons kakel är en rustik platta som ger ett vacker och levande miljö. Plattorna finns i flera storlekar och i flera spännande färger.

Plattan är utgående. Kontakta oss för aktuellt lagersaldo.
645 SEK / m2
759 SEK / m2

50 st

Artikelnummer: 8081

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Kyra serien från Konradssons kakel är en rustik platta som ger ett vacker och levande miljö. Plattorna finns i flera storlekar och i flera spännande färger. Kyra plattorna är frosttåliga och kan med fördel läggas utomhus.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm30x30
YtaMatt
FärgBrun
Tjocklek i mm10
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop