product
16903Konradssons Kakel EVOLUTION VIT BLANK 15x15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-kakel-evolution-vit-blank-15x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/konradssons-kakel-evolution-vit-blank-15x15-cm-stonefactory1.jpgInStock530SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-15x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blankt/inomhus/kakel-vaggplattor/klassiskt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/byggnadsvardEvolution är en klassisk serie kakel, med hög potential. Med serien som kommer i en tidlös, blank kakelplatta, tre olika bårder och en sockel är kombinationsmöjligheterna många. Ett tips är att kakla halva väggen för att sedan bryta av med en av seriens vackra bårder, för ett klassiskt men och elegant uttryck. 530
Konradssons Kakel EVOLUTION VIT BLANK 15x15 cm
Konradssons Kakel EVOLUTION VIT BLANK 15x15 cm
Konradssons Kakel EVOLUTION VIT BLANK 15x15 cm

Konradssons Kakel EVOLUTION VIT BLANK 15x15 cm

konradssons
530 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 3650

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Evolution är en klassisk serie kakel, med hög potential. Med serien som kommer i en tidlös, blank kakelplatta, tre olika bårder och en sockel är kombinationsmöjligheterna många. Ett tips är att kakla halva väggen för att sedan bryta av med en av seriens vackra bårder, för ett klassiskt men och elegant uttryck.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm15x15
YtaBlank
FärgVit
Tjocklek i mm9
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop