product
3687Konradssons In Sand Beige 30x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-in-sand-beige-30x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/sand_6119.jpgInStock845SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/beige-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhusTidlös elegans för ett stilmedvetet hem. Skapa en exklusive och sofistikerad känsla i ditt hem med vackert skim<p>Konradssons In är en serie med kakel och klinkerserie med härlig stenkänsla för de som önskar ett underhållsfria plattor. In finns i två varianter och i fyra färger. Tillhörande mosaik finns till plattan.</p> 845
Konradssons In Sand Beige 30x60 cm

Konradssons In Sand Beige 30x60 cm

konradssons
Konradssons In är en serie med kakel och klinkerserie med härlig stenkänsla för de som önskar ett underhållsfria plattor.

Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.
845 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4861

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tidlös elegans för ett stilmedvetet hem. Skapa en exklusive och sofistikerad känsla i ditt hem med vackert skim

Konradssons In är en serie med kakel och klinkerserie med härlig stenkänsla för de som önskar ett underhållsfria plattor. In finns i två varianter och i fyra färger. Tillhörande mosaik finns till plattan.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm30x60
YtaMatt
FärgBeige
Tjocklek i mm11
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop