product
3689Konradssons IN army brun 30x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-in-army-brun-30x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-IN-army-brun-30x60-cm.jpgInStock845SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/brunt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus<p>Konradssons In är en serie med kakel och klinkerserie med härlig stenkänsla för de som önskar ett underhållsfria plattor. In finns i två varianter och i fyra färger. Tillhörande mosaik finns till plattan.</p> 845
Konradssons IN army brun 30x60 cm
Konradssons IN army brun 30x60 cm

Konradssons IN army brun 30x60 cm

konradssons
Konradssons In är en serie med kakel och klinkerserie med härlig stenkänsla för de som önskar ett underhållsfria plattor.

Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.
845 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4858

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Konradssons In är en serie med kakel och klinkerserie med härlig stenkänsla för de som önskar ett underhållsfria plattor. In finns i två varianter och i fyra färger. Tillhörande mosaik finns till plattan.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm30x60
YtaMatt
FärgBrun
Tjocklek i mm11
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop