• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
3981Konradssons Graffiti Grigio grå rectess 15X15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-graffiti-grigio-gra-rectess-15x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Graffiti-Grigio-gra-rectess-15X15-cm_6607.jpgInStock1799SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-15x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/rakskuret-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattKonradssons Grafitti Girgio är en serie som passar utmärkt i alla rum i huset. Plattan läggs bra på väggar och golv. Produktdefinition Mått: 15x15 cm Tjocklek: 10 mm Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Ja Väggmaterial: Ja Yta: Matt Frostsäker: Ja Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.1999

Konradssons Graffiti Grigio grå rectess 15X15 cm

Konradssons Graffiti Grigio är en modern serie som kan läggas på väggar och golv. Plattorna har häftiga mönster och kommer i gråskalor. Kaklet passar bra i alla rum i huset och skapar en väldigt trendig look i ditt hem.
konradssons
1799 SEK / m2
1999 SEK / m2
Visa prishistorik

Artikelnummer: 6155

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory