product
4103Konradssons Crossover forest svart rect 30X30 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-crossover-forest-svart-rect-konradssons-crossover-forest-svart-rect-30x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Crossover-inspirationsbild_6793.jpgInStock845SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/svart-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/brunt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/rakskuret-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattSerien Crossover från Konradssons är en serie som passar utmärkt i badrum och kök. Plattorna skapar en häftig känsla och kan läggas på golv och vägg. 845
Konradssons Crossover forest svart rect 30X30 cm
Konradssons Crossover forest svart rect 30X30 cm

Konradssons Crossover forest svart rect 30X30 cm

Serien Crossover från Konradssons är ett klassiskt klinker som passar i moderna och lantliga miljöer. Plattorna har en levande struktur och ger en rustik känsla.
845 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5326

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Serien Crossover från Konradssons är en serie som passar utmärkt i badrum och kök. Plattorna skapar en häftig känsla och kan läggas på golv och vägg.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm30x30
YtaMatt
FärgSvart
Tjocklek i mm10
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop