product
4105Konradssons Crossover forest svart rect 60X60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-crossover-forest-svart-rect-60x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Crossover-inspirationsbild_6793.jpgInStock863SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-60x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/svart-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/brunt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/rakskuret-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattSerien Crossover från Konradssons är en serie som passar utmärkt i badrum och kök. Plattorna skapar en häftig känsla och kan läggas på golv och vägg. 1015
Konradssons Crossover forest svart rect 60X60 cm
Konradssons Crossover forest svart rect 60X60 cm

Konradssons Crossover forest svart rect 60X60 cm

Serien Crossover från Konradssons är ett klassiskt klinker som passar i moderna och lantliga miljöer. Plattorna har en levande struktur och ger en rustik känsla.
863 SEK / m2
1015 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5325

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Serien Crossover från Konradssons är en serie som passar utmärkt i badrum och kök. Plattorna skapar en häftig känsla och kan läggas på golv och vägg.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm60x60
YtaMatt
FärgSvart
Tjocklek i mm10
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop