product
4096Konradssons Cotton vit vågig blank 13,2x40 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-cotton-vit-vagig-blank-132x40-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-inspirationsbild-Cotton-4_6778.jpgInStock989SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blankt/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-15x40-cmSerien Cotton från Konradssons är en serie om passar utmärkt i badrum och kök. Serien är klassisk och lätt kombinerad. Plattorna sätts bäst på vägg. 989
Konradssons Cotton vit vågig blank 13,2x40 cm
Konradssons Cotton vit vågig blank 13,2x40 cm

Konradssons Cotton vit vågig blank 13,2x40 cm

konradssons
Serien Cotton från Konradssons är en exklusiv serie med klassiska plattor. Serien kommer i färgerna vitt, beige, grå och svart och passar perfekt i köket eller i badrummet. Eftersom plattorna kommer i väldigt neutrala färger är de otroligt lätt kombinerade till möbler. Plattorna ger en elegant touch och sätts bäst på vägg.
989 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7267

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Serien Cotton från Konradssons är en serie om passar utmärkt i badrum och kök. Serien är klassisk och lätt kombinerad. Plattorna sätts bäst på vägg.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm13,2x40
YtaBlank
FärgVit
Tjocklek i mm10
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop