product
4090Konradssons Cotton Plain vit blank 7,5x15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-cotton-vit-blank-75x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Cotton-vit-blank-7-5x15-cm_6765.jpgInStock960SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-7-5x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/kokskakel-kakel-till-kok/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blankt/kampanjerSerien Cotton från Konradssons är en serie om passar utmärkt i badrum och kök. Serien är klassisk och lätt kombinerad. Plattorna sätts bäst på vägg. <b>Den här varianten är helt slät och inte i vågigt utförande.</b> 960
Konradssons Cotton Plain vit blank 7,5x15 cm
Konradssons Cotton Plain vit blank 7,5x15 cm

Konradssons Cotton Plain vit blank 7,5x15 cm

Lagerrensning. Först till kvarn!

konradssons
Serien Cotton från Konradssons är en exklusiv serie med klassiska plattor. Serien kommer i färgerna vitt, beige, grå och svart och passar perfekt i köket eller i badrummet. Eftersom plattorna kommer i väldigt neutrala färger är de otroligt lätt kombinerade till möbler. Plattorna ger en elegant touch och sätts bäst på vägg.
960 SEK / m2

351 st

Artikelnummer: 7261

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Serien Cotton från Konradssons är en serie om passar utmärkt i badrum och kök. Serien är klassisk och lätt kombinerad. Plattorna sätts bäst på vägg.
Den här varianten är helt slät och inte i vågigt utförande.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm7,5x15
YtaBlank
FärgVit
Tjocklek i mm10
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop