product
4098Konradssons Cotton svart vågig blank 13,2x40 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-cotton-svart-vagig-blank-132x40-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Cotton-svart-vagig-svart-13-2X40-cm_6773.jpgInStock1045SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/svart-kakel/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blankt/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-15x40-cmSerien Cotton från Konradssons är en serie om passar utmärkt i badrum och kök. Serien är klassisk och lätt kombinerad. Plattorna sätts bäst på vägg. 1045

Konradssons Cotton svart vågig blank 13,2x40 cm

Serien Cotton från Konradssons är en exklusiv serie med klassiska plattor. Serien kommer i färgerna vitt, beige, grå och svart och passar perfekt i köket eller i badrummet. Eftersom plattorna kommer i väldigt neutrala färger är de otroligt lätt kombinerade till möbler. Plattorna ger en elegant touch och sätts bäst på vägg.
konradssons
1045 SEK / m2

Artikelnummer: 7269

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop