• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4083Konradssons Colormix blå 20X20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-colormix-bla-20x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Colormix-bla-20X20-cm_6755.jpgOutOfStock536SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/blatt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/blatt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattSerien Colormix från Konradssons är en serie om passar utmärkt i kök och badrum. Serien är väldigt färgglad och livfull och ger en modern känsla. Plattorna läggs bra på väggar och golv. 595

Konradssons Colormix blå 20X20 cm

Colormix serien från Konradsson är en färgglad serie av hög kvalité. Plattorna skapar en livfull och glad stämning i ditt hem och kommer i alla färger på färgskalan. Denna serie är perfekt för dig som vill ha ett elegant klinkers med en modern touch. Plattorna passar bra i badrum och kök.
konradssons
536 SEK / m2
595 SEK / m2
Visa prishistorik

Artikelnummer: 5364

Enhet: m2

Produkten har utgått

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory