product
3997Konradssons Brancato beige polerad 30X60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-brancato-beige-polerad-30x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/KONRADSSONS-BRANCATO-BEIGE-POLERAD-30X60-CM.jpgInStock791SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/beige-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattKonradssons Brancato är en serie som passar utmärkt i kök och badrum. Plattan läggs bra på väggar och golv. Produktdefinition Mått: 30X60 cm Tjocklek: 10 mm Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Ja Väggmaterial: Ja Yta: Matt Frostsäker: Ja Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.989

Konradssons Brancato beige polerad 30X60 cm

Brancato serien från Konradssons är ett klassiskt klinker som kommer i vitt och beige. Plattorna passar i badrum och kök och är av hög kvalité. Plattorna kan läggas på golv och vägg och skapar en ljus atmosfär i rummet där den läggs.
791 SEK / m2
989 SEK / m2

Artikelnummer: 6034

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop