product
3934Konradssons Acustico vit 30x30 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-acustico-vit-30x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Acustico-vit-inspiration_6463.jpgInStock812SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/beige-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhusNyheten Acustico skapar ett levande rum och miljö. Plattorna har en härlig struktur som gör att de får en rå look med inspiration av skiffer, betong, sandsten eller kalksten. De olika nyanserna och färgerna har inspirerats av de olika materialen. 1015
Konradssons Acustico vit 30x30 cm
Konradssons Acustico vit 30x30 cm

Konradssons Acustico vit 30x30 cm

konradssons
Acustico från Konradssons kakel är en spännande nyhet för i år. Serien karakteriseras av en livfylld yta med mycket liv och karaktär. Serie finns i flera olika nyanser för att passa det moderna hemmets olika miljöer. Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
812 SEK / m2
1015 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5481

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Nyheten Acustico skapar ett levande rum och miljö. Plattorna har en härlig struktur som gör att de får en rå look med inspiration av skiffer, betong, sandsten eller kalksten. De olika nyanserna och färgerna har inspirerats av de olika materialen.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm30x30
YtaMatt
FärgVit
Tjocklek i mm10
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop