• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
3934Konradssons Acustico vit 30x30 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-acustico-vit-30x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Acustico-vit-inspiration_6463.jpgInStock1140SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/beige-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhusNyheten Acustico skapar ett levande rum och miljö. Plattorna har en härlig struktur som gör att de får en rå look med inspiration av skiffer, betong, sandsten eller kalksten. De olika nyanserna och färgerna har inspirerats av de olika materialen. 1140

Konradssons Acustico vit 30x30 cm

Acustico från Konradssons kakel är en spännande nyhet för i år. Serien karakteriseras av en livfylld yta med mycket liv och karaktär. Serie finns i flera olika nyanser för att passa det moderna hemmets olika miljöer. Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
konradssons
1140 SEK / m2

Artikelnummer: 5481

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory