• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4023Konradssons Acustico cotto dekor 30X30 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-acustico-cotto-dekor-30x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Acustico-cotto-dekor-30X30-cm_6680.jpgInStock2304SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/brunt-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/matt/inomhus/kakel-vaggplattor/dekorplattorNyheten Acustico skapar ett levande rum och miljö. Plattorna har en härlig struktur som gör att de får en rå look med inspiration av skiffer, betong, sandsten eller kalksten. De olika nyanserna och färgerna har inspirerats av de olika materialen. 2560

Konradssons Acustico cotto dekor 30X30 cm

Säljs i hel förp

Acustico från Konradssons är en spännande nyhet för i år. Serien karakteriseras av en livfylld yta med mycket liv och karaktär. Serie finns i flera olika nyanser för att passa det moderna hemmets olika.

Ni köper dessa per förpackning med 4 st plattor.
2304 SEK / förp.
2560 SEK / förp.
6400 kr / m2
Visa prishistorik

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.36m2

Artikelnummer: 5488

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory